• Rūgščių kokteilis "Lightening", 60 ml

Rūgščių kokteilis "Lightening", 60 ml

SIMILDIET LABORATORIOS

„SIMILDIET™“ ispanų farmacijos laboratorija, turinti daugiau nei dvidešimties metų patirtį estetikos, kosmetikos ir mitybos produktų mokslinių tyrimų, plėtros, inovacijų, gamybos ir pardavimo srityse.

Rūgščių kokteilis su glikolio, kojine (koji), traneksamo, citrinos, pieno ir salicilo rūgštimis.

Prekės kodas: 06076
Tik profesionalams
  pristatymas Lietuvoje ir į užsienį


Keratolitikas - puikus depigmentuojantis ir odą skaistinantis poveikis. Efektyvi eksfoliacija ir odos regeneravimas. 

Traneksamo rūgštis yra stiprus tirozinazės inhibitorius, turintis galingą depigmentinį poveikį, net ir melazmos atvejais.

pH 1.3-1.6

Indikacijos:
  •  Be tonuso ir suglebusi oda
  •  Susenusi oda su amžiaus sukeltomis dėmėmis
  •  Smulkios raukšlės
  •  Odos valymas ir depigmentavimas
  •  Matinė oda, bespalvė, su dischromija, netaisyklinga, su pigmentacija po akne ar randų
  •  Storos, hiperkeratotinė oda
  •  Galima naudoti kūno vietose: pažastyse, alkūnėse, keliuose, kirkšnyse ir trinties vietose
Aktyvūs ingredientai: Glikolio rūgštis 49%, kojinė rūgštis 7%, traneksamo rūgštis 5%, citrinos rūgštis 4%, pieno rūgštis 2.7%, salicilo rūgštis 2%
Glikolio rūgštis efektyviausia vaisinė rūgštis, veikianti kaip odą regeneruojanti priemonė, šlifuoklis. Itin mažos molekulės lengvai prasismelkia į gilesnius sluoksnius. Tvirtina, stiprina, lygina viršutinius odos sluoksnius, stimuliuoja kolageno, elastino gamybą.
Kojinė (koji) rūgštis iš vynuogių cukraus, antioksidantas, šviesina odą.
Traneksaminė rūgštis (TXA) pasižymi sutraukiamuoju poveikiu, ramina odos sudirgimus, stimuliuoja ląstelių atsinaujinimą, veikia prieš akne, spuogus.
Citrinos rūgštis aktyvina viršutinių epidermio sluoksnių ląsteles, turi antiseptinį, odą skaistinamąjį, balinamąjį poveikį, atgaivina odos spalvą, pasižymi keratolitinėmis bei šviesinančiomis savybėmis, reguliuoja pH. 
Pieno rūgštis švelniai nušveičia odą, suaktyvindama odos ląsteles sparčiai regeneracijai, išsprendžia paviršinių spuogų problemas bei išsiskiria odą šviesinančiu, intensyviai drėkinančiu poveikiu, mažina negilias odos raukšles ir odos šiurkštumą. 
Salicilo rūgštis palengvina raginio, paviršinio odos sluoksnio ląstelių nusisluoksniavimą, normalizuoja epidermio ląstelių ragėjimo procesus, skatina jo atsinaujinimą, valo poras. Salicilo rūgštis mažina hiperpigmentaciją, aknės paliktus randelius, spuoguotumą, suteikia skaistinamąjį efektą, pasižymi priešuždegiminėmis, antimikrobinėmis savybėmis.

Kilmės šalis: Ispanija

Grožio profesionalams:

  • Jei užsakymo suma didesnė nei 50 € - pristatymas nemokamas.
  • Kainos profesionalams skiriasi nuo kainų svetainėje neprisijungus.

Jei norite:

  • prisijungti kaip profesionalas, matyti kainas profesionalams;
  • turėti savo vadybininką, kuris padėtų išsirinkti ir informuotų apie naujienas;
  • gauti geriausius pasiūlymus ir naujausią informaciją;
  • pirmieji sužinoti apie seminarus,

susisiekite: telefonu: +370 655 57895 arba rašykite info@proco.lt.

MUMS SVARBI JŪSŲ NUOMONĖ!
Palikite savo atsiliepimą: